22 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Zirveyi Paylaştı

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 22 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralama

22 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Zirveyi Paylaştı

Son dakika reyting haberleri 22 eylül 2023 Cuma günün yayınlanan programların sonuçları açıklandı. Dün akşam yayınında ekranlara gelen Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Hudutsuz Sevda ve MasterChef All Star gibi yayınlardan yarışın galibiyeti hangisi oldu? Haber bültenlerinden dizilere kadar tüm yayınlar arasındaki rekabetin kazananı kim oldu? Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen dizi hangisi oldu? Zirveye ulaşan yayınlar hangileri oldu? İddialı yayınlar ve heyecanlı diziler arasında en çok izlenme oranına ulaşanlar kimler oldu? İşte sonuçlar..

22 Eylül Cuma günü yayın yapan iddialı program, haber bülteni ve dizi sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre;

 

  Yalı Çapkını Total ve ABC1’de Zirveye Yerleşti

Total’de ilk sırada Star TV’nin merakla beklenen dizisi Yalı Çapkını oldu. Yalı Çapkını’nı takiben ise Show TV’nin izleyicisini ekranlara kilitleyen dizisi Kızılcık Şerbeti oldu. Listede üçüncü sırada ise Yalı Çapkını – Özet Bölümü yer aldı. Yalı Çapkını, totalde yüzde 8,02 izlenme oranı ve yüzde 23,10 izlenme payı ile birinci sırada yer aldı. ABC1'de ise yüzde 7,49 izlenme oranı ve yüzde 20,28 izlenme payı ile ikinci sırada yer aldı.

 AB'de Zirve El Değiştirdi Kızılcık Şerbeti İlk Sıraya Yerleşti

AB’de ilk sırayı ise Kızılcık Şerbeti kaptı. Bunu takiben Yalı Çapkını ikinci sıraya yerleşti. Listenin üçüncü sırasında Kızılcık Şerbeti – Özet bölümü bulunuyor.

22 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Zirveyi Paylaştı - Resim : 1

 

Etiketler: reyting sonuçları