22 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'nin ilk mavi takım kaptanı belli oldu! Kim, hangi takımda yer aldı?

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün gece ana kadronun ilk yarışına şahitlik etti. Kaptanlık oyunu için ter döken yarışmacılar, gecenin sonunda haftalık takımlarına dahil oldu. İşte MasterChef Türkiye’nin dün gece yayınlanan yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

22 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'nin ilk mavi takım kaptanı belli oldu! Kim, hangi takımda yer aldı?

2018 yılından bu yana ekranların en sevilen yarışma programlarından olmayı başaran MasterChef Türkiye, dün gece senenin ilk kaptanlık oyunu ile ekranlara geldi. Yarışmacılar mavi takım kaptanlığını alabilmek için var güçlerini ortaya koydular.

KAPTANLIK OYUNUNDA ÇİBÖREK YAPTILAR!

MasterChef Türkiye’nin dün gece yayınlanan yeni bölümünde, aylardır ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılar karşı karşıya geldi. 18 kişilik ana kadronun mavi takım kaptanlığı için oynayacak oldukları eleme etabı için onlardan 5 adet çibörek yapmalarını isteyen jüri üyeleri, 40 dakikalık süreyi başlattı.

40 dakikalık sürenin ardından yarışmacıların yapmış oldukları çibörek tabaklarını tadan jüri üyeleri, gecenin en iyi iki tabağının Yağız ve Çağatay’a ait olduğunu belirtti. İki isim arasında ikinci etap yarışı başladı ve jüri üyeleri yarışmacılardan balık, tavuk ve bonfile pişirmelerini, en iyi pişme derecesine sahip olan ürünlerin gecenin kazananını belirleyeceğini ifade etti.

MAVİ TAKIM VE KIRMIZI TAKIM KAPTANLARI BELLİ OLDU!

22 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'nin ilk mavi takım kaptanı belli oldu! Kim, hangi takımda yer aldı? - Resim : 1

Zorlu bir ikinci etaptan sonra hazırladıkları proteinleri jüri üyelerine tattıran yarışmacılar heyecanlı dakikalar geçirirken, gecenin kazananı Yağı olarak açıklandı. Böylelikle Yağız MasterChef 2022 sezonunun ilk mavi takım kaptanı olarak kayda geçti.

Mavi takım kaptanı olarak ilk seçimini kırmızı takım kaptanını belirlemekten yana kullanan Yağız, kırmızı takımın kaptanlığına Serpilay’ı getirdi.

KAPTANLAR TAKIMLARINI OLUŞTURDU!

Mavi takımın kaptanlığını alan Yağız ile kırmızı takımın kaptanlığına seçilen Serpilay, yarışmanın ilk haftalık takımlarını oluşturdu. İki kaptan karşılıklı yarışmacı seçimi yaparak, hafta boyunca birlikte mücadele edecekleri takımları şu şekilde oluşturdu:

  • Yağız’ın takımı (mavi takım): Metin, Gamze, Onur, Tayfun, Burak, Burak Kaya, Şeyma, Çağatay

  • Serpilay’ın takımı (kırmızı takım): Melih, Büşra, Kıvanç, Dilan, Ayaz, Barış, Fatmanur, Kaan

Etiketler: masterchef