2023 kasko fiyatları ne kadar? Aylık, yıllık kasko fiyatları

Kara taşıtları sigortası olarak bilinen kasko aracın kazası, çalınması ya da yanması sonucunda oluşabilecek her türlü zararı güvence altına almanızı sağlayan sözleşmedir.

2023 kasko fiyatları ne kadar? Aylık, yıllık kasko fiyatları

Araç sahibi milyonlarca kişi son dönemlerde kasko fiyat araştırması yapmaya devam ederken özellikle de yeni yılın gelişinin ardından kasko fiyatları gündeme gelmişti. Art arda gelen zamlardan hemen hemen her sektör nasibini alırken 2023 kasko fiyatları merak konusu oldu. Peki 2023 kasko fiyatları ne kadar? 6 aylık kasko fiyatı ne kadar?

Kara taşıtları sigortası olarak bilinen kasko aracın kazası, çalınması ya da yanması sonucunda oluşabilecek her türlü zararı güvence altına almanızı sağlayan sözleşmedir. Kasko yaptıran vatandaşlar araçlarındaki zararın hepsini ya da bir kısmını bu şekilde karşılayabilmektedir. 

2023 KASKO FİYATLARI NE KADAR?

Araç sahibi milyonlarca kişinin en çok araştırdığı konular arasında kasko fiyatları yer aldı. Her ihtimale karşı aracına kasko yaptırmak isteyen kişiler arama motorlarında '2023 kasko fiyatları' araştırması yapmaya devam ederken kasko fiyatları farklı şirket politikalarına göre değişkenlik göstermektedir. 

Şirketleri fiyat listesi ve politikasına göre değişim gösteren kasko fiyatları 2023 senesi için ortalama 20 bin TL'dir. 2022 senesi içerisinde ortalama 18 bin TL olan kasko fiyatları 2023 senesinde ortalama 20 bin TL'ye yükseldi. 

6 AYLIK KASKO FİYATI NE KADAR?

Kasko fiyatları araç modelin göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle kasko fiyatları yüksekten aşağı doğru araç modeliyle doğru orantıda değişebilir. Sigorta şirketlerinin 6 aylık kasko hizmeti bulunmamaktadır. Kasko sigortanızı 1 yıllık yaptırıp 6. ayında iptal ettirerek 6 aylık kasko yaptırmış olabilirsiniz. 

Etiketler: kasko