2022 Masterchef 3. Elemelerden Kimler Geçti? Masterchef Bir Üst Tura Hangi Yarışmacılar Çıktı?

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan 2022 Masterchef tüm hızıyla devam ederken yeni yarışmacılar tüm hünerlerini sergilemeye başladı. Masterchef 25 Temmuz Pazartesi elemelerden kimler geçti? Masterchef 3. elemeden geçen yarışmacılar kimler? İşte detaylar...

2022 Masterchef 3. Elemelerden Kimler Geçti? Masterchef Bir Üst Tura Hangi Yarışmacılar Çıktı?

Survivor All Star'ın bitmesi ile birlikte başlayan Masterchef izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Masterchef 2022 yeni yarışmacılarla ekranda yerini alırken izleyiciler ele turlarından geçen yarışmacılarr merak ediyor. Peki Masterchef 25 Temmuz Pazartesi elemelerden kimler geçti? Masterchef 3. elemeden geçen yarışmacılar kimler?

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yemek yarışması Masterchef'te yine birbirinden farklı ve yetenekli yarışmacılar bir araya geldi. Önlüğü alabilmek için tüm marifetlerini jüri üyelerine göstermeye çalışan yarışmacılar bugün yayınlanacak bölümle birlikte bir üst tura kalmaya hak kazanabilecek mi? sorusu merak edilirken izleyiciler şimdiden tahminlerine başladı. 

Masterchef 3. Elemeden Geçen Yarışmacılar

TV ekranlarının her dönem reyting rekorları kıran yarışması Masterchef bu sezonda kıran kırana bir mücadele ile devam ediyor. Vakitlerin kısıtlı olduğu ve en lezzetli yemekleri jüri üyelerine göstermeye çalışan yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya mücadele ederken bir üst tura kalabilmek için ellerinden geleni yapıyor. 

Bu sezonda diğer sezon olduğu gibi jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Soner Sivrioğlu'nun oturduğu Masterchef 2022'de yine heyecan dorukta. Yarışmacıların kısıtlı malzeme ve vakitle ellerinden geleni yapmak için yarıştığı Masterchef'te bu sezon kimin şampiyon olacağı merak edilirken yarışmacılar kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor. 

Masterchef 2022 3. Eleme Sonuçları

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Masterchef yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkarken izleyiciler yarışmacılarla yeni yeni tanışmaya başladı. Yarışmacıların birbirinden farklı yemekleri en lezzetli halleriyle ortaya koymaya çalıştığı Masterchef'te 3. eleme sonuçları yayınlanacak yeni bölümün ardından belli olacak.