2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi ne zaman yapılacak?

Süper Lig takipçilerini heyecanlandıran yeni sezon fikstürü hakkında araştırmalar sürüyor. TFF bünyesinde yapılacak 2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi tarihi belli oldu. İşte yeni sezonda takımların müsabaka takvimleriyle ilgili son gelişmeler…

2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi ne zaman yapılacak?

Türkiye Süper Lig izleyicilerini heyecanlandıran yeni sezon fikstür çekimi ile ilgili geri sayım devam ediyor. Yerli futbol severlerin büyük bir heyecanla takip ettikleri Süper Lig’de yeni sezonun belki de kaderini belirleyecek fikstür çekimi gündemden düşmüyor. Sosyal medyada bu konuda pek çok paylaşım yapılırken, Süper Lig yeni sezon fikstür çekimi en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Peki 2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi ne zaman yapılacak?

Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Süper Lig’de taraftarlar şimdiden 2022-2023 sezonunu iple çekiyor. Yeni sezon öncesi takımlar kamp dönemine hızlı bir başlangıç yaparken yaz dönemi transfer sezonu da hareketli geçiyor. Şampiyonluk veya ligde kalma umuduyla yeni sezona başlayan takımlar bir yandan da 2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi için gün sayıyor. Yerli lig izleyicisinin heyecanlan beklediği 2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi tarihi belli oldu.

Süper Lig Maçlarına Ara Verilecek

2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi ne zaman yapılacak? - Resim : 1

Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstür çekimi, bugün saat 19.00'da gerçekleştirilecek. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak fikstür çekimi öncesine taraftarlar heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. Süper Lig’de mücadele eden takımların taraftarlarını heyecanlandıran fikstür çekimiyle ilgili dikkat çeken detaylar paylaşıldı. Bu kapsamda Süper Lig'de açıklanacak fikstür programında sezon içinde ilk kez savaş ve olağandışı durumlar dışında ara verileceği öğrenildi.

Maçlar Dünya Kupası Takvimine Göre Oynanacak

Bu yıl Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası takvimine göre fikstürdeki belirli tarihler arasında müsabakalar oynanmayacak. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapılacak fikstür çekimi ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Heyecanla takımlarının yeni sezon fikstürünü merak eden taraftarlar, Süper Lig yeni sezon fikstür çekimlerini, beIN SPORTS'tan naklen takip edebilecek. TFF yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılacağı toplantı sonrasında takımların yeni sezondaki rakipleri belli olacak.

Etiketler: süper lig