'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti!

Sosyal medyanın her hafta gündem olan isimlerinden Serel Yereli yeni fotoğrafı ile görenleri etkiledi. Yereli, giydiği ten rengi taytıyla adeta akılları aldı.

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti!

Başarılı şarkıcı Serel Yereli yeni sosyal medya paylaşımı ile magazin gündeminin zirvesine oturdu. Yereli yaptığı paylaşımda giymiş olduğu ten rengi taytı ile görenleri şaşırttı. Pek çok kişi Serel Yereli'nin taytının olup olmadığını algılayamadı.

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 1

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Türkiye arasında son 2 yıldır sürekli olarak yolculuklar yapan ve müzik hayatıyla dikkat çeken 26 yaşındaki güzel oyuncu, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemden düşmüyor.

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 2

Aleyna Tilki ile birlikte yapmış olduğu paylaşımlar ile bir dönem magazin gündeminde zirveye oynayan Yereli, son olarak yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üstüne topladı.

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 3

Bodrum Masalı isimli dizi ile tanınan ve ekranların bir anda sevilen yüzü olan ünlü güzel sosyal medya hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Serel Yereli sosyal medya hesabından yapmakta olduğu paylaşımlar ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 4

Geçtiğimiz günlerde kendisine küçük gelen büstiyeri ile sere serpe uzanan Serel Yereli, yaz aylarında da sık sık bikinili pozlarını paylaşması ile de gündeme geliyordu. 

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 5

Son olarak yaptığı paylaşımda cam kenarındaki ten rengi, yumuşak dokulu taytı ile poz veren Serel Yereli magazin gündeminin üst sıralarında yerini almayı başardı. İşte o fotoğraf!

'2 saat inceledim var mı yok mu?' Serel Yereli ten rengi tayt giydi, görenler çıplak sanıp aklını kaybetti! - Resim : 6

Başarılı ve güzel oyuncu, müzik hayatını devam ettiriyor. Şu anda İngiltere'de olduğu tahmin edilen güzelin 10 Kasım paylaşımı da dikkat çekti. Takipçileri Serel Yereli'nin yeni paylaşımlarını merakla ve heyecanla bekliyor.