17 yıllık maceraya 45 günlük ara! Ünlü gazeteci Arka Sokaklar dizisinin çekimlerinin durdurulduğunu açıkladı!

Senelerdir reyting rekorlarını alt üst eden efsane dizi Arka Sokaklar, üzücü bir haber ile gündeme geldi. Dizi çekimlerine ara verildiğini duyuran Gazeteci Cüneyt Özdemir, ayrıntıları paylaştı.

17 yıllık maceraya 45 günlük ara! Ünlü gazeteci Arka Sokaklar dizisinin çekimlerinin durdurulduğunu açıkladı!

Ana akım medyada yayınlanan dizi projeleri, son dönemlerde erken final yapmaları ile gündemden düşmüyor. Senaryoların sağlam olması veya oyuncu kadrosunun tecrübeli olması gibi faktörlerin artık ana akım medyada pek de önemsenmediği, dizilerin izlenme oranları ile gözler önüne seriliyor. Giderek dijitalleşen hayat şartlarının da etkisi ile tek platformda birden çok içeriye erişim sağlayabilen izleyiciler, sıklık ile popüler dijital platformlara üye olarak ana akım medyayı takip etmeyi reddediyorlar.

İçeriklerin sıklık ile birbirine benzemesinin de etkisi ile reyting oranları giderek düşen dizi projeleri, her ne kadar günleri değiştirilse kadrolarına farklı isimler dahil edilse de erken final yapmanın önüne geçemiyorlar. Öte yandan senelerdir yayında olmalarına rağmen izlenme oranlarından hiçbir şey kaybetmeyen aksine mevcut içeriklere oran ile daha fazla tercih edilmeye başlanan bazı eski diziler, son dönemlerde sıklık ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu dizilerin başında ise Arka Sokaklar yer alıyor.

Uzun yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve bu zamana kadar kadrosuna birçok ismin dahil olması, sevilen karakterlerin veda etmesi gibi hamlelere aldırış etmeden reytinglerde zirveye oynayan Arka Sokaklar dizisi, bu sene 17’inci sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Eylül ayında başlayan yeni sezon yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarırken dizinin yapımcısından kötü haber geldi. Üzücü gelişmeyi Gazeteci Cüneyt Özdemir aktardı.

TÜRKER İNANOĞLU RAHATSIZLANDI!

17 yıllık maceraya 45 günlük ara! Ünlü gazeteci Arka Sokaklar dizisinin çekimlerinin durdurulduğunu açıkladı! - Resim : 1

Senelerdir Arka Sokaklar’ın yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu, geçtiğimiz günlerde rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan İnanoğlu’nun, tedavi altına alındığı öğrenildi.

ARA VERİLDİ!

Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığının ardından Cüneyt Özdemir’den yeni bir paylaşım geldi. Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda İnanoğlu’nun rahatsızlığını doğrulayan Özdemir, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm çekimlerine 45 günlüğüne ara verildiğini bildirdi. Özdemir’in bu paylaşımı, dizinin hayranlarını oldukça üzerek binlerce paylaşım yapılmasına neden oldu.