17 Kasım MasterChef All Star 100.000 TL'lik ödülü kim kazandı?: MasterChef ödül oyununun şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin arasında şok kavga!

MasterChef All Star'da heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Kıyasıya mücadelede Kırmızı ve Mavi takımlar arasında büyük bir çekişme yaşandı. Gecenin sonunda, Aydın yöresine ait yemeklerin yapıldığı özel bölümde en başarılı performansı sergileyen yarışmacı büyük ödül olan 100.000 TL'nin sahibi oldu. Peki, 17 Kasım MasterChef All Star'da ödül oyununu kim kazandı? Hangi yarışmacı, Aydın yöresinden yapılan yemeklerle jürinin ve izleyicilerin takdirini topladı? İşte merakla beklenen sonuçlar...

17 Kasım MasterChef All Star 100.000 TL'lik ödülü kim kazandı?: MasterChef ödül oyununun şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin arasında şok kavga!

MasterChef All Star'da bu akşam Aydın mutfağına özgü lezzetlerle dolu bir ödül oyunu izleyicileri ekran başına kilitledi. Kırmızı ve Mavi takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Paşa böreği, gömme turşu, yuvarlama, etli enginar sapı ve kuru incir tatlısı gibi Aydın yöresine ait özel yemeklerin yapıldığı ödül oyununun sonunda kazanan takım Mavi Takım oldu.

17 Kasım MasterChef All Star 100.000 TL'lik ödülü kim kazandı?: MasterChef ödül oyununun şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin arasında şok kavga! - Resim : 1

ESRA VE TAHSİN ARASINDA ŞOK KAVGA!

Ödül oyunu sırasında yaşanan gerginlikler de dikkat çekti. Esra ve Tahsin arasındaki anlaşmazlık, Sergen'in istatistik talebiyle tırmanarak stüdyoda kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Ancak Barbaros'un araya girmesiyle olay tatlıya bağlandı.

MASTERCHEF 100 BİN TL'LİK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda belirlenen başarılı takım 'Mavi takım' olurken, kazanan bireyin ismi ise henüz açıklanmadı. Gecenin sonunda büyük ödül olan 100.000 TL'nin sahibi Mavi takım olurken kimin kazandığı henüz açıklanmadı.