17 Kasım 2023 Cuma reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star reyting sıralaması

17 Kasım reyting sonuçları merak konusu oldu. Bu akşam ekrana gelen Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların izleyicileri, hangi dizinin birinci olduğunu öğrenmek için heyecanla bekliyor. Peki 17 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? 17 Kasım Cuma gecesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

17 Kasım 2023 Cuma reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star reyting sıralaması

17 Kasım Cuma gününe ait reyting sonuçları izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu akşam ekrana gelen Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların hangi sıralamada yer aldığı büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki 17 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? 17 Kasım Cuma gecesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

17 KASIM 2023 CUMA REYTİNG SONUÇLARI

17 Kasım reyting sonuçları şu an için henüz açıklanmış değil. Genellikle reyting sonuçları sabah saat 10:00 gibi açıklanır, bu nedenle izleyiciler biraz daha sabırlı olmalı. Sonuçlar açıklandığında detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Peki geçen hafta ne olmuştu?

10 KASIM 2023 CUMA REYTİNG SONUÇLARI

10 Kasım tarihinde ekrana gelen programların reyting sonuçları belli oldu. Total kategorisinde birinci sırayı, Star TV'de yayınlanan “Yalı Çapkını” programı elde etti. İkinci sırada ise Show TV'de izleyiciyle buluşan “Kızılcık Şerbeti” yer aldı. Üçüncü sırayı ise yine “Yalı Çapkını” dizisinin özeti elde etti.

AB kategorisinde ise birinci sırayı “Kızılcık Şerbeti” dizisi aldı. İkinci sırayı yine aynı dizinin özeti alırken, üçüncü sırada ise “Yalı Çapkını” programı yer aldı.

17 Kasım 2023 Cuma reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star reyting sıralaması - Resim : 3