12 Yıllık Sevgilisi Shakira’yı Aldatan Pique Boş Durmuyor! Shakira Hayatının İkinci Şokunu Yaşadı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Barcelonalı futbolcu sevgilisi Gerard Pique tarafından aldatılarak dünyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Pique, eski sevgilisi Shakira’ya hayatının ikinci şokunu da yaşattı.

12 Yıllık Sevgilisi Shakira’yı Aldatan Pique Boş Durmuyor! Shakira Hayatının İkinci Şokunu Yaşadı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 12 yıl önce Barcelona forması giyen dünyaca ünlü İspanyol stoper Gerard Pique ile ilişki yaşamaya başlamıştı. İkilinin aşkı söz konusu dönemde dünya genelinde magazin basınında yankı uyandırırken, ünlü çift geçtiğimiz haftalarda ihanet şokuyla gündeme gelmişti. 12 yıllık sevgilisi Gerard Pique tarafından aldatılarak dünyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen Shakira, şimdi de ikinci şokunu yaşadı. Henüz Pique’nin aldatma skandalının yankıları gündemdeyken, İspanyol futbolcu yeni aşkıyla Dubai’de görüntülendi. Pique’nin yeni aşkıyla alem yaptığı iddiaları sosyal medyayı çalkaladı.

Pique Aldattı, Shakira da Harekete Geçti

Uzun yıllardır dünya devi Barcelona’nın formasını giyen İspanyol stoper Gerard Pique, yaşadığı sakatlık nedeniyle yeni sezon öncesinde Barcelona’nın hazırlık kamplarına katılamadı. Bir süredir sahalardan uzak kalan Pique, magazin gelişmeleriyle daha sık gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda 12 yıllık sevgilisi Shakira’yı aldatan Pique’nin ardından Shakira da dünyaca ünlü yakışıklı oyuncu Chris Evans’ı Instagram’da takip etmeye başlamıştı. Evans da hızla Shakira’yı takip etmeye başlamıştı ancak Shakira, daha sonra birçok ünlü erkeği daha takibe almıştı.

Mahremiyet İstemişti, İkinci Şok Geldi

12 Yıllık Sevgilisi Shakira’yı Aldatan Pique Boş Durmuyor! Shakira Hayatının İkinci Şokunu Yaşadı! - Resim : 1

İspanyol basınında yer alan haberlerle göre ihanet sonrası Shakira, Pique’yi evden kovdu ve ikili o günden sonra birkaç hafta ayrı yaşadı. Yaşananlar sonrası ikili ortak bir açıklama yaparak ayrıldıklarını duyurmuş, üzgün olduklarını ve en büyük önceliklerinin çocukları olduğunu dile getirmişti. Çocukları için mahremiyet isteyen Shakira ve Pique ikilisinden Pique, bu kez de yeni aşkıyla Dubai’de görüntülendi.

Sarışın Bir Kadınla Olduğu İddia Edildi

İddialara göre Pique, yeşil sahalardan uzak kaldığı son dönemlerde Dubai’de sarışın bir kadınla görüntülendi. Mamarazzi’nin haberine göre söz konusu sarışın kadın, Pique’nin şirketi Kosmos’ta çalışıyor. Kadının Pique ile sadece iş ilişkisinin olduğu, ikilinin özel bir çalışma yürüttükleri ancak iş dışında ikilinin hiçbir şekilde iletişim kurmadığı iddiaları da gündeme geldi. Gündeme gelen iddiaların ardından Gerard Pique’nin bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Etiketler: spor, shakira, magazin