10 yaşa kadar olan tüm taşıtlar için Yapı ve Kredi Bankası’ndan kredi alabilirsiniz! Üstelik yüzde 2,49’dan başlayan faizlerle!

Yeni yıl öncesinde zamlardan etkilenmeden araç satın almak isteyenlere Yapı ve Kredi Bankası’ndan kaçırılmayacak bir taşıt kredisi paketi geldi. Yapı ve Kredi Bankası, yeni taşıt kredisi paketinin şartlarını da açıkladı.

10 yaşa kadar olan tüm taşıtlar için Yapı ve Kredi Bankası’ndan kredi alabilirsiniz! Üstelik yüzde 2,49’dan başlayan faizlerle!

Son zamanlarda otomobillere gelen zamlar vatandaşların kredi çekmeden otomobil alma hayallerini suya düşürdü. Bunun yanı sıra otomobil sektörünü hareketlendiren bir Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah düzenlemesi gerçekleştirildi. Bu düzenleme kapsamında matrah dilimleri yeniden güncellenirken; sıfır kilometre araçların fiyatlarında da 50 bin TL’ye varan indirimler yapıldı. Otomobil hayallerini rafa kaldıran vatandaşlar, bu gelişmeden sonra yeniden taşıt kredisi kampanyalarını araştırmaya başladı.

Pek çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken Yapı ve Kredi Bankası, yeni bir kampanyanın daha startını verdi. Bu kampanya kapsamında taşıt kredisi kullanacak olan vatandaşların imdadına yetişen Yapı ve Kredi Bankası hem faiz oranlarını güncelledi hem de kefil şartı istemeden taşıt finansmanı sağlamaya başladı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, geri ödemelerde de kolaylık sağlıyor olması ile dikkat çekti.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDAN TAŞIT KREDİSİ ALMAK İÇİN KEFİLE GEREK YOK

10 yaşa kadar olan tüm taşıtlar için Yapı ve Kredi Bankası’ndan kredi alabilirsiniz! Üstelik yüzde 2,49’dan başlayan faizlerle! - Resim : 1

Hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar için taşıt kredisi sağlayan bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, bu ay itibariyle çekilecek olan taşıt kredilerinde 10 yaşa kadar olan tüm araçları, aracın değerine göre değişmekle birlikte araç değerinin yüzde 70’ine kadar finanse edebileceğini açıkladı. Araç değerini sıfır araçlarda nihai fatura bedeline göre belirleyen Yapı ve Kredi Bankası, ikinci el araçlara ise kasko değerinin baz alınacağını söyledi.

Yapı ve Kredi Bankası’nın sağladığı tek avantaj, araç yaşı yüksek olan araçlar için kredilendirme olmadı. Aynı zamanda taşıt kredilerinde kefil istemeyen Yapı ve Kredi Bankası, müşterilerinin ekspertiz süreci ile uğraştırmadan taşıt kredisi kullanabilmesi için harekete geçti.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDAN TAŞIT KREDİSİ YÜZDE 2,49 FAİZLE ALINABİLİYOR

Taşıt kredisi vade süresini tıpkı finansman oranında olduğu gibi aracın bedeline göre belirleyen Yapı ve Kredi Bankası, 48 aya kadar vade sağlayacağını belirtti. Bunun yanı sıra faiz oranlarında da indirime giden Yapı ve Kredi Bankası, güncel faiz oranlarını açıkladı.

Güncel taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 2,49’a kadar düşüren Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda bu faizin sabit faiz olduğunu da bildirdi. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, taşıt kredisi başvurularını şubeden alıyor.